Menu

NORDICA

KATALOGI NORDICA EXTRAFLAME

Oglejte si celotno ponudbo proizvajalca NORDICA EXTRAFLAME:

https://www.lanordica-extraflame.com/en/products

NORDICA EXTRAFLAME

Kamini Nordica so kamini z dolgoletno tradicijo in preverjeno kakovostjo, ki že vrsto let zadovoljujejo širok spekter kupcev.

V programu Nordica-Extraflame lahko izbiramo med vgradnimi kaminskimi vložki, prostostoječimi sobnimi kamini, termokamini, kot tudi štedilniki, tako na drva kot pelete.

Vgradne kaminske vložke odlikuje lep dizajn, zasnova je narejena v celoti iz litega železa in standardna prisilna ventilacija.
Kaminski vložki zagrejejo velike površine v zelo kratkem času.

Prostostoječi sobni kamini Nordica so namenjeni za kurjenje s poleni ali lesnimi briketi. Primerni so za ogrevanje počitniških hišic ali kot dodatno ogrevanje stanovanjskih hiš in tako ustvarjajo prijetno toplino, ki jo nudi pogled na plapolajoč plamen v kaminu.

Termokamini omogočajo ogrevanje stanovanjskih prostorov preko sistema centralnega ogrevanja, pri tem pa nudijo vse prednosti uporabe kamina – romantični pogled na plapolajoč plamen in prijetno toploto, ki jo oddaja kamin. Odlikujejo jih visoki izkoristki in enostavna uporaba.

Štedilniki na drva so bili včasih edina izbira, danes pa so poleg uporabne vrednosti tudi čudovita dekoracija. V prostoru nam dajejo občutek domačnosti in topline, hrana pripravljena na štedilniku pa ima tisti tako poseben ter pristen domač okus.